Loading...

Thursday, September 2, 2010

setahun dah berlalu

salam semuanya,

seperti yg aku bitaw smlm, banyak yg terjadi dlm tempoh setahun nie.. jadi aku sum up kan semuanya sekali na, malaih aku nk crita panjang2... hehehehe

3bulan sebelum kawen, lutut aku berbalut simen...

hujung tahun 2009 kawen.. hehehe

pas kawen terpaksa berjauhan dgn adik mnis.. huhuhuhu, kekangan kerja masing2.. aku kat bangi, adik manisku di kedah.. huhuhuhu
pastue aku masuk umah baru aku kuaters sri mint.. tempatnya best cuma agak kecil shj, seswai la dok sorg2 kat bangi.. huhu T_T

n now aku berpindah ke putrajaya.. presint 15, mmg best. umah idaman, tp hanya mampu menyewa kuaters lagi.. takpa, ada rezeki lebey aku akan beli teruih umah tue. aritu geng BPH ada wat survey pasai cadangan utk jual lot apartment, tak taw lagik perkembangan terbaru depa..

sekian sum up dlm setahun.. hehehe, nie menda major yg berlaku dlm idup aku sepanjang SETAHUN menghilang.. kot2 ada lagik yg aku teringat, aku akan tambah lagik.. ciao! XD

3 comments:

  1. cuba elaborate part kawen tu bnyak sket, kawe teruje nk tawu...heheheheheh =p

    ReplyDelete
  2. wah bob! lamanyaaaa baru nak update! :D

    ReplyDelete

hg tolong bgtaw apa pendapat hg na.. jgn malu jgn segan...